Frittata cu spanac si cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 5823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 cana spanac(fiert si tocat)
  • ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • 1/2 cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu spanac si cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete sau felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si adaugam cartofii care ii prajim pe ambele parti,

Adaugam spanacul,ceapa,usturoiul tocat si amestecam,lasam cca 3 min pe foc,

Intr-un bol batem ouale cu sare,piper si laptele,adaugam 1/2 din compozitia de oua peste cartofi si amestecam,

Ungem o tava cu ulei si adaugam amestecul de cartofi,deasupra adaugam restul de compozitie ramasa si dam la cuptor cca 30 min,

Pana se rumeste frumos (se poate adauga cascaval ras deasupra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

danakarin 1

30.03.2014, 00:37

Bravo! Super bun!

Lau 1

30.03.2014, 11:36

cristeena20 1

03.04.2014, 12:26

super!!!1 o sa fac si eu aceasta minunata fritata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placintele copilariei mele(cu branza)